fbpx

Din lokale tandlæge for dig i Skejby og Aarhus N

Leder du efter en tandlæge i Aarhus N med nemme transportmuligheder, er Lindberg Tandlægeklinik ideel. Klinikken ligger i Risskov, så det er nemt og hurtigt at komme frem fra både Skejby og resten af Aarhus N. Lige meget om du kommer fra Skejby, Trøjborg, Christiansbjerg eller andre områder i Aarhus N, tager det dig ikke mere end 5-10 minutter i bil og 10-20 minutter i offentlig transport.

Lindberg Tandlægeklinik i Risskov er et populært valg for mange i den nordlige del af Aarhus, og vi har derfor mange kunder, der kommer til vores praktiske beliggenhed i Veri Centret. Det er nemt med bil, bus, cykel osv., og så kan du endda gå på shopping eller købe ind til aftensmaden, inden du tager hjem efter din behandling. Kigger du derfor efter tandlæger i området i og omkring Aarhus N og Skejby, kan du roligt gå efter Lindberg Tandlægeklinik.

Tryg og behagelig behandling

Et af vores største fokusområder er at give dig en tryg og behagelig oplevelse, lige meget om du har bestilt tid til et rutinemæssigt tandeftersyn eller en rodbehandling. Vores lokaler blev renoveret i 2019, så du bliver budt velkommen til en moderne tandlægeklinik med flotte lokaler og en ikke-klinisk stemning fra de grønne planter til de flotte malerier på væggene.

Målet er nemlig at gøre besøgene hos tandlægen til en god oplevelse – især for dem med tandlægeskræk, som Lindberg Tandlægeklinik har meget erfaring med. Er du ikke glad for at gå til tandlæge, kan du derfor føle dig i trygge hænder både før og under din behandling – i høj grad også fordi du får den samme behandler hver gang, da vi synes, det er det bedste for både dig og din behandler.

Smertefri behandling

Det nyeste udstyr

Miljøvenlig klinik

Ekspertise i et væld af forskellige behandlinger

Vi har erfaring med behandlinger, der spænder bredt over rutinemæssige, almindelige behandlinger som et tandeftersyn til mere komplicerede behandlinger som tandimplantater og rodbehandlinger. Uanset hvilken behandling du har brug for, kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder også kosmetiske behandlinger, som blandt andet dækker over tandretning med usynlige skinner og tandblegning.

Hos os går kvalitet hånd i hånd med gode priser. Vi er en af de billigste tandlæger i Aarhus-området, og du kan få yderligere tilskud til alle behandlinger, hvis du modtager helbredstillæg som folke- eller førtidspensionist eller er studerende, på kontanthjælp eller medlem af Sygeforsikringen Danmark. Du kan også altid ringe og få et uforpligtende prisoverslag, hvis du er i tvivl om, hvad din behandling kommer til at koste.

Find os, når du kommer fra Skejby og Aarhus N:

Fordi Lindberg Tandlægeklinik ligger så godt i Risskovs Veri Center, er det nemt at komme til med både bil og offentlig transport. Alt efter hvor du bor i Skejby eller Aarhus N kan det også være, du bor i gåafstand til klinikken. Risskov og Lindberg Tandlægeklinik ligger nemlig så centralt i Risskov omgivet af Trøjborg, Skejby, Lystrup osv., at du kan have alt mellem kun 5 minutter til en lille halv times gang til klinikken.

I bil:

De fleste steder i Aarhus N og Skejby er du kun 5-10 minutter i bil fra Lindberg Tandlægeklinik. Har du bil, er det derfor hurtigt for dig at komme frem, især set i forhold til de gode parkeringsmuligheder foran klinikken i Veri Centret. Er du derfor i tvivl om, hvorvidt det kan betale sig for dig at vælge en tandlæge i Risskov, når du bor i Skejby eller Aarhus N, kan du roligt vælge Lindberg Tandlægeklinik: Det bliver næsten ikke nemmere hverken med køretid eller parkering.

I bus:

Det er også nemt med offentlig transport, når du kommer fra Skejby eller Aarhus N. Fra Skejby kan du tage bus 1A mod Kolt og stå af ved Veri Center/Grenåvej, hvorefter du kun har omkring 5 minutters gåtur til klinikken, eller bus 6A mod Risskov og stå af ved Grenåvej/Vejlby Centervej, som er omkring 10 minutters gåtur væk.

Du har mange muligheder for bus eller letbane, når du bor i Aarhus N. Du kan blandt andet tage letbanen L2 mod Aarhus H og skifte til for eksempel bus 18, der stopper tæt ved Lindberg Tandlægeklinik. Kommer du fra Trøjborg i Aarhus N, kan du tage bus 1A mod Skejbyparken og stå af ved Veri Center/Grenåvej eller bus 100 mod Hornslet eller 123 mod Rønde og stå af ved Veri Center/Grenåvej.

Scroll to Top

AKUT BRUG FOR HJÆLP?

Har du brug for tandlægehjælp, så ring til os. Du kan også booke tid online.

Udenfor klinikkens åbningstid kontaktes tandlægevagten på.
23 62 02 01.