fbpx

Tandimplantat i Risskov

Tryghed og fair priser

Vores dygtige og erfarne tandlæge sørger for, at du trygt og smertefrit får et nyt tandimplantat.

Tandimplantater

Mister du en eller flere tænder, opstår der naturligt et ønske om at få disse tænder erstattet. Her står Lindberg Tandlægeklinik klar til at hjælpe dig, så du kan få dit smil tilbage. Vi sikrer dig en god og tryg behandling, der gør, at du kan gå fra vores klinik med en god tandlægeoplevelse i bagagen – og selvfølgelig et komplet tandsæt.

Hvis du vil vide mere om, hvad et tandimplantat er, så læs med her. Vi tager dig med fra A til Z omkring tandimplantater, så du har de bedste forudsætninger for at føle dig tryg og forberedt inden et forløb hos os.

Hvad er tandimplantater?

Et tandimplantat er en avanceret tandløsning, der bruges til at erstatte mistede eller manglende tænder. Det består af tre grundlæggende komponenter: en titaniumrod, der indlejres i kæbeknoglen som en kunstig tandrod, en forbindelsesstift (abutment) og en skræddersyet porcelæn- eller keramisk krone

Den bedste erstatning for naturlige tænder

Når man mister en eller flere tænder, opstår der ofte et naturligt ønske om at få disse tænder erstattet. Det kan være, at man oplever en forringet tyggefunktion eller et kosmetisk behov – måske endda begge dele. Tidligere var det kun muligt at erstatte tænder med en protese eller en såkaldt bro, men med den nyeste teknologi inden for tandlægeområdet kan man erstatte en manglende tand eller flere manglende tænder med implantater.

Forskning har vist, at succesraten på implantatbehandlinger ligger på 95-98 %. Tanderstatning med implantater er det tætteste, vi kommer på at skabe tænder, som naturen har skabt dem!

Fremragende

Se alle vores anmeldelser

Jeg fik opereret en visdomstand ud i…
Læs mere
Jeg fik opereret en visdomstand ud i overmunden, og har en del erfaringer fra andre tandlæger, og må sige at dette suverænt er den bedste oplevelse jeg har haft hos en tandlæge. Jacob og resten af personalet er meget behagelige og kompetente. Kan kun anbefale!
Anonym, 15. August
Kompetente behandlere
Læs mere
Det er vigtigt for mig, at jeg bliver behandlet af dygtige kompetente mennesker, som hele tiden dygtiggøre sig og benytter sig af den nyeste teknologi. Jeg oplever altid smil og stor forståelse og venlighed. Jeg køre gerne langt, da tilliden til dygtige behandleren betyder meget for mig. Jeg kan varmt anbefale Lindberg Tandlægeklinik
Connie, 08. August
Icon behandling…
Læs mere
I går fik min datter lavet en Icon behandling på klinikken. Fra start til slut følte både hun og jeg os trygge. Vi blev godt informeret både før, under og efter behandlingen og blev i det hele taget mødt af et kompetent og imødekommende personale. Og ikke mindst blev resultatet super flot.
Tina, 08. August
Altid nærværende og professionelle
Læs mere
Altid venlige, smilende, opmærksomme og meget grundige. Meget pæne og behagelige omgivelser. Jeg er altid tryg og i gode hænder hos Lindberg Tandlægeklinik. De bedste anbefalinger herfra.
Anonym, 28. Juni
Klinikken oser af kvalitet
Læs mere
Klinikken oser af kvalitet, professionelt venligt personale og tandlægen Jacob Lindberg var yderst kompetent og beroligende for mig, da jeg har tandlæge angst. Det er klart den bedste tandlæge oplevelse jeg har haft i mit liv. Kan 100 % anbefale Lindberg Tandlægeklinik.
Katja, 31. Juli
Det venligste personale!
Læs mere
Det venligste personale! Var nervøs for at få fjernet min visdomstand, men tandlægen beroligede mig. Det tog knap 5 minutter og foregik smertefrit.
Morten, 04. August
Jeg syndes det var en rigtig god…
Læs mere
Jeg syndes det var en rigtig god oplevelse at være hos tandlægen. Jeg er 13 år og jeg skulle have trukket en tand ud, jeg kunne overhovedet ikke mærke noget plus de var super søde.
Gaia, 31. Juli
Tidligere
Næste

Hvem kan få tandimplantater?

Man skal være fyldt 20 år, før man kan få et tandimplantat. Denne grænse er sat, så man er sikker på, at kæbeknoglen er fuldt udvokset.

Der er ingen øvre aldersgrænse. Det vigtigste er, hvor stærk din kæbeknogle er, da det er denne, implantatet skal sættes fast i. I nogle tilfælde er kæbeknoglen så svækket, at det er nødvendigt at genopbygge den, før implantatet kan sættes i.

En sund mund giver det bedste resultat

Det er vigtigt for langtidsprognosen, at du har en god mundhygiejne og ikke lider af paradentose.

Hvis du lider af knogleskørhed, kan det være nødvendigt at foretage særlige foranstaltninger eller overveje en anden behandlingsform.

Jacob Lindberg. Tandlæge i Risskov v. Aarhus

Hvordan foregår det?

Her kan du se et overblik over behandlingsforløbet, når du får lavet tandimplantater hos Lindberg Tandlægeklinik i Aarhus.

Det typiske implantatforløb varer ca. 3-6 måneder fra operationens start til den nye tand/tænder sidder i munden. Det vil som oftest foregå således:

1 besøg: Implantatoperation hvor implantatskruen bliver sat i kæbeknoglen (tager typisk 45 min. til 60 min.)

2 besøg: Kontrol (efter 7 dage, hvor der fjernes suturer – de tråde man er blevet syet med)

3 besøg: Aftryk til den nye tand/de nye tænder (efter typisk 3 mdr. med 3D-scanner)

4 besøg: Montering af den nye tand/de nye tænder (14 dage efter aftryk)

5 besøg: Kontrol (7 dage efter montering af den/de nye tænder)

I enkelte tilfælde vil det være nødvendigt med et lille besøg mere mellem 2. og 3. besøg, en såkaldt ”frilægning”, hvor man monterer en ”tandkødsskrue”.

Husk den gode mundhygiejne

Det er altid vigtigt at opretholde en god mundhygiejne, så man forebygger plak og huller I tænderne. Når man får et eller flere implantater, er det endnu vigtigere. En god mundhygiejne sikrer, at implantatet holder I mange år og er naturligvis også med til at passe på de øvrige tænder, så du ikke risikerer at miste flere. Børst tænder grundigt to gange om dagen og supplér gerne med tandtråd og mellemrumsbørster.

Overhold dine tandeftersyn

Det er vigtigt, at du overholder de regelmæssige tandeftersyn, så problemer kan opdages tidligt. Udover dårlig tandhygiejne er rygning også med til at forringe levetiden for tandimplantatet og sandsynligheden for, at det bliver et godt resultat I det hele taget. 

Hvad koster implantater?

Vi arbejder ud fra, at alle skal have råd til at gå til tandlæge og have sunde tænder. Derfor har vi fastsat vores priser til et niveau, hvor alle kan være med. Hos LINDBERG Tandlægeklinik er prisen derfor ikke en hindring for at få lavet en implantatbehandling. Vi er nemlig blandt de mest prisvenlige i Aarhus.

Vores priser starter fra 14.500 inkl. krone. Vi giver altid et prisoverslag, før vi påbegynder behandlingen, så du ved præcis, hvad du kan regne med at skulle betale. Såfremt du er medlem af sygeforsikringen ”danmark”, vil der være en yderligere besparelse, så du ender ud med at skulle betale omkring 9.000 kr. alt inkl. 

Nogle vælger at rejse til udlandet for at få billige kroner og implantater, men med vores priser er det er vigtigt at overveje, om man i sidste ende sparer noget. Ved indsættelse af implantater er det ikke kun et enkelt besøg hos tandlægen – der skal flere rejser til, hvis man får det lavet i udlandet. Desuden er kvaliteten sjældent på samme niveau som ved behandlinger i Danmark, hvilket er den primære årsag til, at vi kraftigt fraråder at rejse udenlands for at få lavet tandimplantater og andet. Som patient, der behandles i Danmark, er man desuden dækket af en forsikring, hvilket ikke er tilfældet i udlandet.

Husk Danmarks Tilskud

Husk at meddele klinikken om du er medlem af sygeforsikring “danmark”, som giver tilskud til tandimplantater

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til de forskellige typer af tandrensninger eller vores priser. 

Få et tandimplantat hos Lindberg Tand i Risskov

Tandimplantater er ofte noget, patienter gerne vil have behandlet hurtigst muligt, så de kan få deres smil tilbage. Hos Lindberg Tandlægeklinik står vi til rådighed i vores klinik i Veri Centret i Risskov, når du har brug for det. Bestil tid online eller ring til os på tlf. 86 21 79 00. Vi bestræber os på at hjælpe dig hurtigst muligt, hvis du ringer til os og har akut brug for hjælp.

Ofte stillede spørgsmål om tandimplantater

Hvis du vil vide mere om, hvad et tandimplantat er, har du rig mulighed for at blive klogere her på siden. Vi tager dig med fra A til Z om tandimplantater, så du har de bedste forudsætninger for at føle dig tryg og forberedt inden et forløb hos os.

Tandimplantater er en fast løsning, når du har mistet en eller flere tænder. Det er en titaniumskrue, der indopereres i kæbeknoglen for at skabe en kunstig tandrod, hvorpå der efter heling kan monteres en tandkrone. Det er den løsning, der kommer tættest på både at ligne og føles som en helt naturlig tand. Det gør ikke ondt at få lavet tandimplantater, da både operation og påsætning udføres helt smertefrit.

Priser på tandimplantater varierer – blandt andet efter om du er medlem af Sygeforsikringen "danmark". Hos Lindberg Tandlægeklinik starter priserne på 14.500 kroner inkl. krone, og den pris kan komme ned på 9.000 kroner, hvis du er medlem af Sygeforsikringen "danmark". Kontakt din tandlæge og få lavet et prisoverslag, så du kan se, hvor meget du skal betale for tandimplantater.

Der er en del trin i processen med at få tandimplantater. Det tager mellem 3 og 6 måneder fra den første operation, til den eller de nye tænder sidder i munden. Du skal igennem flere besøg hos tandlægen, så du kan få indopereret implantatskruen, tager aftryk til de nye tænder og monteret dem, og du skal til kontrol flere gange undervejs for at se, om det hele ser ud, som det skal.

Der er mange måder at erstatte dine naturlige tænder, hvis du mister dem. Du kan vælge aftagelige løsninger med del- eller helproteser eller faste løsninger med broer eller tandimplantater. Der findes igen forskellige typer tandimplantater, alt efter om du har behov for en eller flere implantater og hvilke materialer implantatet er lavet af. Derfor er det en god idé at bestille tid til en samtale med din tandlæge for at finde ud af, præcis hvad der skal bruges til dig.

Scroll to Top

AKUT BRUG FOR HJÆLP?

Har du brug for tandlægehjælp, så ring til os. Du kan også booke tid online.

Udenfor klinikkens åbningstid kontaktes tandlægevagten på.
23 62 02 01.