fbpx

Ny patient

Skift til Lindberg Tandlægeklinik i Risskov

Det er nemt og hurtigt

Du er mere end velkommen som ny patient på vores klinik. 

Ring til os på tlf. 86 21 79 00 eller book en tid online.

Og bare rolig – vi klarer alt det praktiske i form af at indhente din journal samt røntgenbilleder. Overgangen fra en tandlæge til en anden behøver ikke at være besværlig.

Hos Lindberg Tandlægeklinik tilbyder vi 100 % smertefri behandling og fair priser. Vi gør en dyd ud af at gøre det til en god oplevelse at gå til tandlægen.

Tandlæge i Risskov

Smertefri behandling, høj kvalitet, rolige omgivelser

Lider du af tandlægeskræk?

Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Lindberg Tandlægeklinik gør vi vores absolut bedste for, at besøget bliver så rart og trygt som muligt. Vi kan udføre smertefri behandling, og vores dygtige personale mestrer teknikker, så de også kan bedøve dig smertefrit. Dermed kan du føle dig tryg gennem hele besøget.

Kom ind forbi klinikken

Vi står altid til rådighed for en snak om tandlægeskræk, eller hvis du blot har lyst til at se vores omgivelser. Din tryghed er alfa omega for os.

Vi glæder os til at se dig.

Tandlægestol på klinik

Tandlæge med fair priser i Risskov, Aarhus

Højeste kvalitet og nyeste udstyr

Hos Lindberg Tandlægeklinik gør vi en dyd ud af at levere tandlægearbejde af højeste kvalitet, hvor vi ikke går på kompromis med hverken udstyr eller materialevalg. Vi benytter de dygtigste danske teknikere og har altid det nyeste og bedste udstyr til rådighed.

Vi ved, at prisen også spiller en faktor, når man skal vælge tandlæge. Derfor kan vi altid garantere en fair pris.

Du kan se vores lave priser i vores prisliste. Husk at oplyse klinikken om du er medlem af Sygesikring ”danmark”, der også giver tilskud til tandbehandling.

Scroll to Top

AKUT BRUG FOR HJÆLP?

Har du brug for tandlægehjælp, så ring til os. Du kan også booke tid online.

Udenfor klinikkens åbningstid kontaktes tandlægevagten på.
23 62 02 01.