Ny patient

NEMT OG HURTIGT

SKIFT TIL LINDBERG TANDLÆGEKLINIK

Du er mere end velkommen som ny patient på vores klinik og det er nemt og hurtigt. Rent faktisk behøver du ikke at gøre noget andet end at kontakte os.

Vi klarer alt det praktiske i form af at indhente din journal samt røntgen billeder. Du kan enten ringe til os eller booke en tid online.

Det er de færreste, der synes, at det er sjovt at gå til tandlæge. De fleste forbinder det med smerte, ubehag og så er det tilmed dyrt.
Dette vil vi gerne lave om på.

Derfor tilbyder vi 100% smertefri behandling og fair priser.

KOM IND OG FÅ EN GRUNDIG UNDERSØGELSE OG TO RØNTGENBILLEDER FOR I ALT 367 KR.

Blandt de billigste tandlæger i Aarhus

Hos LINDBERG Tandlægeklinik gør vi en dyd ud af, at levere tandlægearbejde af meget høj kvalitet, hvor vi ikke går på kompromis med udstyr og materialevalg. Eksempelvis benytter vi udelukkende danske teknikere og har altid det nyeste og bedste udstyr.
Vi ved, at prisen også spiller en faktor, når man skal vælge tandlæge. Derfor kan vi altid garantere en fair pris – faktisk så god, at vi er blandt de billigste tandlæger i Aarhus.

Du kan se vores lave priser i vores prisliste. Husk at oplyse klinikken om du er medlem af Sygesikring Danmark, der også giver tilskud til tandbehandling.

Lider du af tandlægeskræk?

…så er du havnet det helt rigtige sted. Hos LINDBERG Tandlægeklinik gør vi vores absolut bedste for at besøget bliver så rart og trygt som muligt. Vi kan udføre smertefri behandling og vores dygtige personale mestrer teknikker, således at de også kan bedøve dig smertefrit.

Kom ind forbi klinikken

Vi står altid til rådighed i at tage en snak om tandlægeskræk eller hvis du blot har lyst til at se vores omgivelser.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.