fbpx

Tandretning med usynlige skinner

Få smukke, lige tænder med usynlig tandretning

Vores dygtige og erfarne tandlæge sørger for at du
får en tryg og behagelig tandretning. Vi anvender de anerkendte mærker: Invisalign, ClearCorrect og SureSmile.

Tandretning med usynlige skinner

Hos Lindberg Tandlægeklinik har vi specialister i kosmetisk tandpleje som tandretning og tandblegning. Vi er certificerede i Invisalign, ClearCorrect og SureSmile, og kan korrigere dine tænder diskret med usynlige skinner. Inden vi går i gang, får du en komplet behandlingsplan og en visualisering af det endelige resultat. På siden her kan du læse mere om, hvordan et tandretningsforløb foregår. 

Vores moderne klinik i Veri Centret, Risskov, er let tilgængelig via bus og tilbyder gratis parkering. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Tandregulering med Invisalign, ClearCorrect og SureSmile

Hos Lindberg Tandlægeklink kan vi tilbyde tandretning med gennemsigtige skinner med mærkerne: Invisalign, Clearcorrect eller SureSmile. Det er en nem, hurtig og næsten usynlig måde at få rettet tænderne på. Derudover kan vi garantere, at du nærmest ikke lægger mærke til, at du har dem på, når du først har vænnet dig til dem. I modsætning til en traditionel bøjle, kan du tage skinnerne ud, når du skal spise. Det er dog vigtigt, at du har dem i næsten hele tiden, hvilket du kan læse mere om i vores gennemgang af forløbet nedenfor. 

Fremragende

Se alle vores anmeldelser

Jeg fik opereret en visdomstand ud i…
Læs mere
Jeg fik opereret en visdomstand ud i overmunden, og har en del erfaringer fra andre tandlæger, og må sige at dette suverænt er den bedste oplevelse jeg har haft hos en tandlæge. Jacob og resten af personalet er meget behagelige og kompetente. Kan kun anbefale!
Anonym, 15. August
Kompetente behandlere
Læs mere
Det er vigtigt for mig, at jeg bliver behandlet af dygtige kompetente mennesker, som hele tiden dygtiggøre sig og benytter sig af den nyeste teknologi. Jeg oplever altid smil og stor forståelse og venlighed. Jeg køre gerne langt, da tilliden til dygtige behandleren betyder meget for mig. Jeg kan varmt anbefale Lindberg Tandlægeklinik
Connie, 08. August
Icon behandling…
Læs mere
I går fik min datter lavet en Icon behandling på klinikken. Fra start til slut følte både hun og jeg os trygge. Vi blev godt informeret både før, under og efter behandlingen og blev i det hele taget mødt af et kompetent og imødekommende personale. Og ikke mindst blev resultatet super flot.
Tina, 08. August
Altid nærværende og professionelle
Læs mere
Altid venlige, smilende, opmærksomme og meget grundige. Meget pæne og behagelige omgivelser. Jeg er altid tryg og i gode hænder hos Lindberg Tandlægeklinik. De bedste anbefalinger herfra.
Anonym, 28. Juni
Klinikken oser af kvalitet
Læs mere
Klinikken oser af kvalitet, professionelt venligt personale og tandlægen Jacob Lindberg var yderst kompetent og beroligende for mig, da jeg har tandlæge angst. Det er klart den bedste tandlæge oplevelse jeg har haft i mit liv. Kan 100 % anbefale Lindberg Tandlægeklinik.
Katja, 31. Juli
Det venligste personale!
Læs mere
Det venligste personale! Var nervøs for at få fjernet min visdomstand, men tandlægen beroligede mig. Det tog knap 5 minutter og foregik smertefrit.
Morten, 04. August
Jeg syndes det var en rigtig god…
Læs mere
Jeg syndes det var en rigtig god oplevelse at være hos tandlægen. Jeg er 13 år og jeg skulle have trukket en tand ud, jeg kunne overhovedet ikke mærke noget plus de var super søde.
Gaia, 31. Juli
Tidligere
Næste

Tandretning for børn, unge og voksne

Vores ortodontist, Helene Banner, er ekspert i tandretningsbehandlinger, der henvender sig til både børn, unge og voksne. Hun tilbyder omfattende tandretning for alle typer af tandstillingsfejl, uanset om det drejer sig om børn og unge, der har behov for avanceret regulering, eller voksne, der søger kosmetisk tandretning med usynlige skinner.

En diskret løsning

Mange får måske dårlige flashbacks til folkeskolen og metalbøjler, når de tænker på tandretning. Dem kan du godt lægge bag dig. 

Både Invisalign, ClearCorrect og SureSmile er yderst diskrete systemer inden for tandretning til voksne. Det giver et smukt resultat og i stedet for de traditionelle metalbøjler, er skinnerne lavet gennemsigtige, så de næsten ikke ses, når du har dem på. 

Få lavet tandretning med usynlige skinner hos vores specialtandlæge i ortodonti, Helene Banner

Sådan foregår et tandretningsforløb hos os

Hvis du ønsker en kosmetisk tandretning med usynlige skinner, er første skridt at tage kontakt til os. Derefter starter vi forløbet, som du kan læse mere om nedenunder. Forundersøgelsen koster 850 kr. 

Før vi kan begynde en tandretning, skal du igennem en grundig forundersøgelse, der bl.a. skal afdække, hvordan dine tænder sidder ift. hinanden. Ud fra dette vurderer tandlægen, om en Invisalign eller ClearCorrect-tandretning kan føre til det ønskede resultat. Her på klinikken udfører vi behandlinger med korrektioner primært i fronten. 

Hvis tandlægen vurderer, at behandlingen med aligners er mulig, fortsætter processen med en 3 D scanning af dit tandsæt. Ud fra det kan der fremstilles en animation af, hvordan det forventede resultat kommer til at se ud. Hvis du, efter at have set de animerede billeder af før og efter tandretningen, accepterer resultatet og prisoverslaget, påbegyndes det egentlige forløb. 

Vi præsenterer din behandlingsplan. 

Undervejs i et hvilket som helst forløb indkaldes du til løbende kontroller. Det gøres for at sikre, at tænderne flytter sig, som de skal, og for at komme evt. problemer i forkøbet ved at skifte skinner eller forlænge behandlingens varighed. Skinnerne skal du have på 22 timer i døgnet, men du skal tage dem ud, når du spiser og børster tænder. Skinnerne udskiftes jævnligt – typisk hver 14. dag, så tænderne hele tiden rettes langsomt mod den endelige position. 

Undervejs i forløbet skal der som oftest påsættes usynlige knapper på tænderne, så skinnerne griber bedre fast på tænderne. Der skal desuden løbende foretages små slibninger i mellemrummene for at opnå den fornødne plads til, at tænderne kan rettes på plads.   

Når tandretningen er overstået, skal tænderne naturligvis blive på den nye plads. Dette sikres med en såkaldt retainer, som er en lille ståltråd, der sættes fast på indersiden af tænderne. Derudover fremstilles en gennemsigtig skinne, som du kun skal have på, når du sover. 

Hvor lang tid, forløbet tager, er individuelt. Det afhænger både af, hvilke tænder det drejer sig om, hvordan de skal tilrettes, samt hvor hurtigt dine tænder reagerer på de gennemsigtige skinner. Typisk varer et tandretningsforløb med usynlige skinner 6-10 måneder. 

Pris på tandretning hos Lindberg Tandlægeklinik

Forundersøgelsen koster 850 kr. Du får altid et prisoverslag, før vi påbegynder en behandling, og du er ikke forpligtet til at sige ja, selvom du har været til forundersøgelse. 

Du kan altid finde vores aktuelle priser her. 

Det er muligt at få tilskud til tandretning, hvis du er medlem af sygeforsikring ”danmark”.

Husk Danmarks Tilskud

Husk at meddele klinikken om du er medlem af sygeforsikring “danmark”, som giver tilskud til tandrensning.  

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til de forskellige typer af tandrensninger eller vores priser. 

Tandretning hos Lindberg Tandlægeklinik

I vores klinik prioriterer vi stemning og atmosfære højt, så du altid føler dig velkommen og godt tilpas, uanset om du er til forundersøgelse eller i gang med et større behandling. Du kan bestille tid online eller ringe til os på tlf. 86 21 79 00, og du kan selvfølgelig også kontakte os, hvis der er noget, du er i tvivl om før eller efter behandlingen. 

Ofte stillede spørgsmål om tandretning med usynlige skinner

Lindberg Tandlægeklinik i Aarhus kan hjælpe dig med at blive glad for dit smil igen med vores muligheder for tandretning med Invisalign, ClearCorrect og SureSmile. Nedenunder kan du læse nogle af de oftest stillede spørgsmål, men du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har andre spørgsmål til vores behandlinger eller  vores priser. 

Invisalign og ClearCorrect er løsninger, der giver dig mulighed for tandretning med usynlige skinner, så du slipper for de klassiske togskinner. Begge løsninger er gode til både kosmetisk tandretning og tandretning pga. fysiske komplikationer. De diskrete og effektive usynlige bøjler specialdesignes til dig og udskiftes i takt med, at dine tænder rykker og retter sig, så du på en skånsom måde får dit drømmesmil. 

Vores akutelle priser for tandretning med usynlige skinner finder du på vores prisside. Du starter med en forundersøgelse, som koster 850 kroner, hvor vi finder ud af, om du skal have Invisalign- eller ClearCorrect-behandling. Hos Lindberg Tandlægeklinik får du altid et uforpligtende prisoverslag, før vi begynder behandlingen, som du frit kan sige ja eller nej til – også selvom du allerede har været til forundersøgelse.  

Første del af processen handler kort sagt om at finde ud af, hvordan dine tænder sidder, hvilken type tandretning der er mest effektiv for dig, og hvordan slutresultatet kan komme til at se ud. Du får skinner, som er designet specielt til dig, og som udskiftes jævnligt, i takt med at dine tænder rykker og retter sig. Du skal have skinnerne på 22 timer i døgnet, og må kun tage dem ud, når du skal spise og børste tænder. Efter tandretningen får du påsat en retainer, som er en ståltråd, der sættes fast på indersiden af tænderne, så de ikke rykker sig tilbage. 

Det er meget individuelt, hvor længe din tandretning tager. Det kommer i høj grad an på, hvilke tænder der skal rettes, hvordan de sidder og skal komme til at sidde, og hvor hurtigt dine tænder reagerer på skinnerne. Et forløb med Invisalign eller ClearCorrect varer typisk mellem 6 og 10 måneder, men det kan også tage længere tid alt efter omstændighederne. 

Tandretning er også for voksne, og heldigvis kan det gøres stort set usynligt. Har du over- eller underbid, bider skævt eller har for mange eller få tænder i munden, er tandretning relevant for dig. Du kan også få rettet tænder af kosmetiske årsager, for eksempel hvis du har meget skæve tænder eller stort mellemrum mellem tænderne. 

Scroll to Top

AKUT BRUG FOR HJÆLP?

Har du brug for tandlægehjælp, så ring til os. Du kan også booke tid online.

Udenfor klinikkens åbningstid kontaktes tandlægevagten på.
23 62 02 01.