fbpx

Henvisning Endodonti

Henvisningsklinik for private og kommunale

Du kan som tandlæge trygt og nemt henvise dine patienter til os.

1. Opret henvisning

Du opretter henvisningen via EDI Portalen.
Hent vejledning her

2. Vi udfører behandlingen

Vi tager kontakt til din patient, aftaler tid og udfører den aftalte behandling.

3. Tilbagevisning

Du vil efter endt behandling modtage epikrise, røntgenbilleder og evt. relevante kliniske fotos.

Hurtig behandlingstid

Når du har oprettet henvisningen tager vi kontakt til din patient med overslag på behandlingen og tidsbestilling. Vi bestræber os altid på at se din patient hurtigst muligt og kan ofte finde tid i løbet af få dage. Skulle du have specifikke ønsker til behandlingen bedes dette anført tydeligt i henvisningen (For eksempel om der ønskes isættelse af rodstift og om behandlingen ønskes afsluttet med provisorisk fyldning fremfor plast). Der vil naturligvis altid blive lavet en konkret vurdering, da det kan være vanskeligt at vurdere på forhånd.

Fyldtesgørende tilbagevisning

Som udgangspunkt afsluttes rodbehandlingerne med sufficient plastfyldning, ofte med cuspoverdækning. Såfremt tanden under behandlingen ikke vurderes bevaringsværdig vil din patient i de fleste tilfælde blive tilbudt fjernelse af tanden på dagen. Du vil efter endt behandling modtage epikrise, røntgenbilleder og evt. relevante kliniske fotos.

Har du spørgsmål ang. henvisning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tryghed og sparring

Står du overfor en rodbehandling, som du ikke selv har mod på at gå i gang med er du velkommen til at henvise til os. Det gælder både hvis du som behandler på forhånd ikke selv ønsker at forsøge dig med den primære endodonti, men også hvis der er tale om ortograd revision af eksisterende rodfyldning, fjernelse af rodstifter, aflukning af mindre perforationer eller lignende.

Vi afsætter altid god tid til din patient og forsøger at skabe trygge rammer for behandlingen. Skulle der være behov for mere end én seance vil det ikke ændre prisen på behandlingen.

Send gerne henvisning med røntgenbillede (også hvis du blot ønsker sparring forud for behandling). Alle henvisninger vil blive vurderet for mulighed for behandling og du vil som henvisende tandlæge blive kontaktet såfremt der er spørgsmål eller vi ikke umiddelbart vurderer, at ortograd endodontisk behandling er det oplagte behandlingsvalg.

Ved tvivl vil din patient altid blive tilbudt en konsultation forud for den endodontiske behandling.

Jesper Ryltoft, Modtager henvisninger til Endodonti

Revision (incl. plastbehandling med cuspoverdækning - præ.molar og molar)

Enrodettand:

6.500kr.-

Præmolar:

7.500kr.-

Molar:

8.500kr.-

Bemærk: der er ca.1000 -1500kr. i Danmarks tilskud på rodbehandlinger ved Danmarks medlemskab i gruppe 5, 1 og gruppe 2.

Primær endodonti (incl. plastbehandling med cuspoverdækning - præ.molar og molar)

Enrodettand:

6.500kr.-

Præmolar:

7.500kr.-

Molar:

8.500kr.-

Bemærk: der er ca.1000 -1500kr. i Danmarks tilskud på rodbehandlinger ved Danmarks medlemskab i gruppe 5, 1 og gruppe 2.

Special opgaver

Special opgaver (finde en ekstra kanal ol.):

6.500kr.-

Bemærk: der er ca.1000 -1500kr. i Danmarks tilskud på rodbehandlinger ved Danmarks medlemskab i gruppe 5, 1 og gruppe 2.

Scroll to Top

AKUT BRUG FOR HJÆLP?

Har du brug for tandlægehjælp, så ring til os. Du kan også booke tid online.

Udenfor klinikkens åbningstid kontaktes tandlægevagten på.
23 62 02 01.