fbpx

Specialtilpasset snorkeskinne

Kvalitet og fair priser

Vores erfarne team sørger for at du får en snorkeskinne af højeste kvalitet - specielt fremstillet til dig.

Snorkeskinner

Snorken kan være et stort problem for mange mennesker og deres familier. Det er ofte ikke bare nattesøvnen, som forstyrres, men det påvirker også hverdagene, eksempelvis i form af træthed og manglende koncentrationsevne. Snorken er hyppigt forekommende – 40 % af alle mænd og 30 % af alle kvinder døjer med snorken.

Går du med tanker om at få en snorkeskinne, kan du læse meget mere om behandlingen her på siden. Vi kommer ind på årsagen til snorken og søvnapnø, hvad en snorkeskinne er, og hvordan det foregår hos os. Vi ses i vores klinik i Veri Centret, Risskov.

Hvad er en snorkeskinne?

En snorkeskinne er en skræddersyet skinne, designet til at afhjælpe social snorken og let søvnapnø. Her i klinikken anvender vi en model, der hedder Respire Pink fra WholeYou.

Formålet med snorkeskinnen er at mindske snorkelyden og give dig og de der eventuelt sover ved siden af dig en bedre nattesøvn.  En snorkeskinne holder underkæben i en let fremskudt position, som sikrer en optimal og naturlig gennemstrømning af luft. Således sørger snorkeskinnen for, at kroppen får den korrekte mængde ilt under nattesøvnen. Snorkeskinner er derfor et meget effektivt redskab mod snorken og let søvnapnø.

Hos Lindberg anvender vi en Snorkeskinne, der hedder Respire Pink

Sådan fremstilles en snorkeskinne

  1. Besøg: Snorkeskinnekonsultation og 3D scanning af dine tænder
  2. Besøg: udlevering af snorkeskinnen og instruktion i brug af skinnen.

Få garanti på din snorkeskinne

Vi giver garanti på din snorkeskinne i 2 år. Garantien dækker ikke, hvis der er tale om f.eks. manglende renholdelse, slid, ulykker og andre udefrakommende faktorer, som ikke har noget med tandlægens arbejde at gøre.

Fremragende

Se alle vores anmeldelser

Jeg fik opereret en visdomstand ud i…
Læs mere
Jeg fik opereret en visdomstand ud i overmunden, og har en del erfaringer fra andre tandlæger, og må sige at dette suverænt er den bedste oplevelse jeg har haft hos en tandlæge. Jacob og resten af personalet er meget behagelige og kompetente. Kan kun anbefale!
Anonym, 15. August
Kompetente behandlere
Læs mere
Det er vigtigt for mig, at jeg bliver behandlet af dygtige kompetente mennesker, som hele tiden dygtiggøre sig og benytter sig af den nyeste teknologi. Jeg oplever altid smil og stor forståelse og venlighed. Jeg køre gerne langt, da tilliden til dygtige behandleren betyder meget for mig. Jeg kan varmt anbefale Lindberg Tandlægeklinik
Connie, 08. August
Icon behandling…
Læs mere
I går fik min datter lavet en Icon behandling på klinikken. Fra start til slut følte både hun og jeg os trygge. Vi blev godt informeret både før, under og efter behandlingen og blev i det hele taget mødt af et kompetent og imødekommende personale. Og ikke mindst blev resultatet super flot.
Tina, 08. August
Altid nærværende og professionelle
Læs mere
Altid venlige, smilende, opmærksomme og meget grundige. Meget pæne og behagelige omgivelser. Jeg er altid tryg og i gode hænder hos Lindberg Tandlægeklinik. De bedste anbefalinger herfra.
Anonym, 28. Juni
Klinikken oser af kvalitet
Læs mere
Klinikken oser af kvalitet, professionelt venligt personale og tandlægen Jacob Lindberg var yderst kompetent og beroligende for mig, da jeg har tandlæge angst. Det er klart den bedste tandlæge oplevelse jeg har haft i mit liv. Kan 100 % anbefale Lindberg Tandlægeklinik.
Katja, 31. Juli
Det venligste personale!
Læs mere
Det venligste personale! Var nervøs for at få fjernet min visdomstand, men tandlægen beroligede mig. Det tog knap 5 minutter og foregik smertefrit.
Morten, 04. August
Jeg syndes det var en rigtig god…
Læs mere
Jeg syndes det var en rigtig god oplevelse at være hos tandlægen. Jeg er 13 år og jeg skulle have trukket en tand ud, jeg kunne overhovedet ikke mærke noget plus de var super søde.
Gaia, 31. Juli
Tidligere
Næste

Hvorfor snorker man?

Snorken er lyden fra vibrationer, som opstår i det bløde væv i området fra næsen og ned til strubehovedet, kaldet svælget. Vibrationerne opstår som følge af afslapning af musklerne i halsen, som mindsker pladsen i svælget. Når vi ligger ned og slapper af, især på ryggen, vil tungen og andre bløddele falde tilbage og lukke af for luftvejene og herved sker en indsnævring. Når der er mindre plads i svælget, kan der opstå hvirvelstrømninger i luftstrømmen, når vi trækker vejret. Disse strømninger får det bløde væv i svælget til at vibrere og herved fremkommer en snorkelyd.

Med en snorkeskinne sørger vi for, at der er plads i munden til at luften kan strømme igennem. 

En mand snorker højlydt og hans kone kan ikke sove.

Søvnapnø

Udover at snorken er genererende og forhindrer en stabil nattesøvn, er det også et symptom på den medicinske tilstand ”obstruktiv søvnapnø” (OSA).

Hos 30-50% er problemet mere end blot social snorken. Hos denne gruppe kan snorken være et symptom på søvnapnø. Ved søvnapnø forekommer der afbrydelser i vejrtrækningen under søvnen, som sætter kroppen i en alarmtilstand, da kroppen ikke får nok ilt. Det kan medføre betydelig forringet søvn og resultere i bl.a. morgenhovedpine, manglende energi, udtalt træthed og nedsat livskvalitet.

I de alvorligste tilfælde kan det føre til sygdomme såsom forhøjet blodtryk, forhøjet kolesterol samt type 2 diabetes (sukkersyge), som på sigt resulterer i forkortet levetid. Både snorken og let søvnapnø kan i mange tilfælde afhjælpes med en snorkeskinne.

Priser

Hos Lindberg Tandlægeklinik koster en snorkeskinne fra 7500 kr. Du har desuden mulighed for at få forskellige tilskud og rabatter, f.eks. hvis du er studerende eller medlem af sygeforsikringen ”danmark”. 

Du er altid velkommen til at få et tilbud på en snorkeskinne hos os. Ring til os på 86 21 79 00 eller book en undersøgelse online.

Husk Danmarks Tilskud

Sygeforsikringen ”danmark” erstatter ca. 1.050 kr. af egenudgiften til en snorkeskinne, dog med maksbeløb, der afhænger af, hvilken gruppe du er medlem af, samt hvor længe du har været meldt ind. 

Få lavet en snorkeskinne hos Lindberg Tandlægeklinik i Aarhus

Alle fortjener en god nats søvn – så tag endelig kontakt til os, hvis du ønsker en snorkeskinne. Du kan bestille tid til fremstilling af en snorkeskinne online eller ved at ringe til os på tlf. 86 21 79 00. Vi glæder os til at høre fra dig og se dig i vores klinik i Veri Centret i Risskov, Aarhus. 

Ofte stillede spørgsmål om snorkeskinner

Overvejer du en snorkeskinne? Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål nedenunder. Har du ikke helt fået svar på dine spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte klinikken.

En snorkeskinne er en skræddersyet skinne, designet til at afhjælpe social snorken og let søvnapnø - og dermed forbedre din nattesøvn. Den fungerer ved at føre underkæben frem, hvilket skaber frie luftveje og mindsker de vibrationer i svælget, der er ansvarlige for snorkelydene.

En snorkeskinne hos Lindberg Tandlægeklinik koster fra 7500 kr. Sygeforsikring “danmark” giver ca. 1050 kr. i tilskud til en snorkeskinne.

En snorkeskinne kan afhjælpe let søvnapnø. Har du svær søvnapnø bør du henvises til en øre-næse-hals-læge for udredning. Patienter med svær søvnapnø behandles med et apparat, CPAP, der puster luft fra omgivelserne, så der dannes et overtryk, der forhindrer tillukning af luftvejene. Behandlingen skal gøre det lettere for dig at trække vejret mens du sover, så dine vejrtrækningspauser mindskes.

Scroll to Top

AKUT BRUG FOR HJÆLP?

Har du brug for tandlægehjælp, så ring til os. Du kan også booke tid online.

Udenfor klinikkens åbningstid kontaktes tandlægevagten på.
23 62 02 01.