fbpx

Tandblegning i Risskov

Kvalitet og fair priser

Vores erfarne team sørger for at du får en tandblegning af højeste kvalitet.

Tandblegning

Hos Lindberg Tandlægeklinik udfører vi ikke bare tandbehandlinger af sygdomsrelateret slags. Vi er også specialister i kosmetiske tandbehandlinger. Derfor kan vi være behjælpelige, næsten uanset hvilken tandudfordring du står med.

Går du med tanker om at få en tandblegning, kan du læse meget mere om behandlingen her på siden. Vi kommer ind på, hvad en tandblegning er, og hvordan det foregår hos os. Vi ses i vores topmoderne klinik i Veri Centret, Risskov. 

Pænere tænder med tandblegning

Tandblegning er en behandling, der laves af kosmetiske årsager. Regelmæssige tandrensninger holder ikke altid tænderne helt hvide. Derfor kan vi lysne tændernes overflade ved hjælp af en blegegel fra Enlighten, så de igen kommer til at fremstå flotte og hvide. 

Alle oplever misfarvninger af tænderne i større eller mindre grad. Det kommer af helt små ujævnheder i tandemaljen, hvor misfarvningerne fra f.eks. kaffe, rødvin og tobak kan ophobe sig. Med en tandblegning kan du komme misfarvningerne til livs og få et smukt, naturligt og hvidt smil. 

Fremragende

Se alle vores anmeldelser

Jeg fik opereret en visdomstand ud i…
Læs mere
Jeg fik opereret en visdomstand ud i overmunden, og har en del erfaringer fra andre tandlæger, og må sige at dette suverænt er den bedste oplevelse jeg har haft hos en tandlæge. Jacob og resten af personalet er meget behagelige og kompetente. Kan kun anbefale!
Anonym, 15. August
Kompetente behandlere
Læs mere
Det er vigtigt for mig, at jeg bliver behandlet af dygtige kompetente mennesker, som hele tiden dygtiggøre sig og benytter sig af den nyeste teknologi. Jeg oplever altid smil og stor forståelse og venlighed. Jeg køre gerne langt, da tilliden til dygtige behandleren betyder meget for mig. Jeg kan varmt anbefale Lindberg Tandlægeklinik
Connie, 08. August
Icon behandling…
Læs mere
I går fik min datter lavet en Icon behandling på klinikken. Fra start til slut følte både hun og jeg os trygge. Vi blev godt informeret både før, under og efter behandlingen og blev i det hele taget mødt af et kompetent og imødekommende personale. Og ikke mindst blev resultatet super flot.
Tina, 08. August
Altid nærværende og professionelle
Læs mere
Altid venlige, smilende, opmærksomme og meget grundige. Meget pæne og behagelige omgivelser. Jeg er altid tryg og i gode hænder hos Lindberg Tandlægeklinik. De bedste anbefalinger herfra.
Anonym, 28. Juni
Klinikken oser af kvalitet
Læs mere
Klinikken oser af kvalitet, professionelt venligt personale og tandlægen Jacob Lindberg var yderst kompetent og beroligende for mig, da jeg har tandlæge angst. Det er klart den bedste tandlæge oplevelse jeg har haft i mit liv. Kan 100 % anbefale Lindberg Tandlægeklinik.
Katja, 31. Juli
Det venligste personale!
Læs mere
Det venligste personale! Var nervøs for at få fjernet min visdomstand, men tandlægen beroligede mig. Det tog knap 5 minutter og foregik smertefrit.
Morten, 04. August
Jeg syndes det var en rigtig god…
Læs mere
Jeg syndes det var en rigtig god oplevelse at være hos tandlægen. Jeg er 13 år og jeg skulle have trukket en tand ud, jeg kunne overhovedet ikke mærke noget plus de var super søde.
Gaia, 31. Juli
Tidligere
Næste

Sådan foregår en professionel tandblegning

Før du kan få foretaget en tandblegning, skal tandlægen undersøge, om dine tænder er egnede til det. Hos Lindberg Tandlægeklinik i Aarhus foretager vi ikke tandblegninger, hvis du har betændelse i tænder eller tandkød. Hvis dette er tilfældes, kan vi selvfølgelig hjælpe dig med en behandling, så du kan få en blegning senere.

Vi tager også højde for, om du har gamle plastfyldninger eller kroner, da disse ikke bleges under en tandblegning. Det er ikke ensbetydende med, at du ikke kan få foretaget en tandblegning, såfremt du har fyldninger eller kroner. Der skal blot lægges en behandlingsplan, hvor der er taget højde for dette. Derudover skal dine tænder farvebestemmes, og vi tager normalt også et billede, så du har noget at sammenligne med, når du er færdig med blegningen.

En præcis blegeskinne sikrer det bedste resultat

Når du er godkendt til tandblegning, skal der tages aftryk af dine tænder, så der kan laves to skinner – en til overmunden og en til undermunden – som du skal bruge til gelen, når du skal blege dine tænder derhjemme.

Hos Lindberg Tandlægeklinik tages alle aftryk med en 3D-scanner, så du er helt fri for ubehagelige silikoneaftryk i munden. Det er vigtigt, at der bliver fremstillet en præcis blegeskinne, så blegegelen kun virker på tænderne og ikke flyder ud i munden eller rammer dit tandkød.  

Blegegel uden skadelige stoffer

Den gel, vi bruger på klinikken, er en kvalitetstestet og certificeret blegegel, som indeholder pH-neutrale og aktive stoffer, der virker effektivt uden at skade tænderne. Når gelen smøres på tænderne, passerer de aktive stoffer gennem emaljen og begynder at nedbryde misfarvningerne ved en oxidationsproces, som er fuldstændig uskadelig for emaljen. 

Denne skånsomme blegningsmetode tager tid, hvilket også er grunden til, at behandlingen foregår hjemme hos dig selv over flere dage. Vi sørger selvfølgelig for, at du får en grundig instruktion, så du er tryg ved processen. 

Vær opmærksom på, at det ikke er en god idé at købe blegegel på nettet, da man ikke kan være sikker på, hvad gelen indeholder. Flere kosmetiske klinikker udfører også blegninger, men da de fra Sundhedsstyrelses side ikke er autoriserede til at bruge blegegel med tilstrækkelig koncentration til et optimalt resultat, er det ofte ikke pengene værd. 

Kosmetisk tandblegning i Aarhus hos Lindberg Tandlægeklinik

Alle fortjener smukke, hvide tænder, så tag endelig kontakt til os, hvis du ønsker dig en tandblegning. Du kan bestille tid til tandblegning online eller ved at ringe til os på tlf. 86 21 79 00. Vi glæder os til at høre fra dig og se dig i vores klinik i Veri Centret i Risskov, Aarhus. 

Ofte stillede spørgsmål om tandblegning

Er du ved at beslutte dig for at få foretaget en tandblegning, har du måske spørgsmål til behandlingen. Hvis du ikke har fået svar endnu, kan du læse vores spørgsmål og svar om tandblegning nedenunder, og ellers er du altid velkommen til at kontakte klinikken. 

Tandblegning er, som navnet antyder, en behandling, hvor du får bleget dine tænder. På trods af tandbørstning, tandrensninger osv. er det normalt at få misfarvninger på tænderne på grund af blandt andet rødvin, kaffe, te og rygning. Under en tandblegning nedbrydes misfarvningerne af den gel, der kommer på tænderne, fordi gelen skaber en oxidationsproces, som er både skånsom og effektiv. 

Du finder forskellige priser på en tandblegning, alt efter om du for eksempel er medlem af Sygeforsikringen "danmark", er studerende eller modtager helbredstillæg som pensionist. Priserne ligger et sted mellem 2500 og 4000 kroner. Kontakt klinikken for at få et prisoverslag, hvis du er i tvivl om, hvilken pris du skal give – det er helt uforpligtende. 

Der er forskellige metoder, alt efter hvilken tandlæge du vælger. Den mest skånsomme og almindelige er hos tandlægen, hvor du får et tandblegningssæt med hjem, som du bruger over nogle dage. Hos tandlægen får du taget aftryk og får lagt en behandlingsplan, som du udfører derhjemme. Vi anbefaler altid, at du går til en tandlæge – det giver den bedste tandblegning, som virker uden at skade tænder og tandkød. 

Hvor længe en tandblegning holder, afhænger i høj grad af din livsstil – om du ryger, drikker meget kaffe, te eller rødvin, og hvor god du er til at børste tænder og gå til tandlægen. Normalt holder behandlingen nogle år, hvorefter du kan gentage behandlingen for at få flotte og hvide tænder igen. 

Som udgangspunkt er tandblegning ikke skadeligt, hvis du gør det hos en tandlæge. Du kan opleve varme- og kuldefølsomhed i nogle dage efter behandlingen, men det er ikke farligt, og du får ikke ondt. Hjemmebehandlingen, hvor du får et tandblegningssæt fra din tandlæge med hjem, er den mest skånsomme behandlingsmetode, hvilket er derfor, det er den foretrukne type. 

Scroll to Top

AKUT BRUG FOR HJÆLP?

Har du brug for tandlægehjælp, så ring til os. Du kan også booke tid online.

Udenfor klinikkens åbningstid kontaktes tandlægevagten på.
23 62 02 01.