fbpx

Hvem er Lindberg?

Lindberg Tandlægeklinik ejes af Jacob og Anita Lindberg, der i 2017 overtog to tandlægeklinikker i Veri Centeret i Risskov. 

I løbet af 2019 blev de to klinikker slået sammen og moderniseret. Resultatet er en topmoderne tandlægeklinik med et fokus – En patientoplevelse udover det sædvanlige.

Jacob Lindberg og patient giver highfive efter endt behandling

Drømmen om at være en
tandlæge i øjenhøjde

”Som barn følte jeg altid, at der blev talt hen over hovedet på mig ved tandlægen. Når man ikke bliver inddraget, bliver man utryg og bange. Jeg satte mig for at uddanne mig til tandlæge for at gøre det bedre, end det jeg havde oplevet. Medinddragelse og kommunikation i øjenhøjde er nøgleord i den måde jeg arbejder med mine patienter,” – Jacob Lindberg

"Indretningen af klinikken underbygger
vores vision og intet er tilfældigt"

/Anita Lindberg

Patienten i fokus

 

“Sammen fik vi defineret vores vision om at skabe en tandlægeklinik, hvor vores patienter får en totaloplevelse udover det sædvanlige – en oplevelse hvor alle sanser er i spil”. Det er i dag blevet til et koncept, hvor den gode patientoplevelse er tænkt ind til mindste detalje – fra patienten åbner døren, til patienten forlader klinikken” – Anita Lindberg

”Vores medarbejdere er klinikkens vigtigste ressource.
De er altafgørende for at projekt ”god patientoplevelse” skal lykkedes”

/Anita Lindberg

”Jacob har altid været rigtig dygtig til at kommunikere med sine patienter og gjort sig store anstrengelser for at hæve deres dentale IQ.” – Anita.
”Disse anstrengelser tror jeg generelt set, at mange tandlæger gør sig, men mange oplever at løbe panden mod muren. De oplever simpelthen, at deres patienter ikke forstår budskabet. Jeg tror ikke, at forklaringen altid ligger i dårlig kommunikation, men det faktum at rummet overdøver tandlægens ord” – Anita. ”Det lyder måske lidt hokus-pokus agtigt, men det jeg prøver at beskrive er det begreb vi i oplevelsesøkonomien kalder arkitekturpsykologi. Arkitekturpsykologien beskæftiger sig med den måde bygningers udformning og indretning påvirker os mennesker. Ethvert rum udsender en energi, der påvirker vores humør. I den sammenhæng har tandlægeklinikkers indretning traditionelt set ramt så meget udenfor skiven, som man overhovedet kan,” forklarer hun og fortsætter. ”De hvide sterile rum, et venteværelse, hvor folk sidder på rad og række, det kliniske linoleumsgulv, lydene og ikke mindst lugten er alt sammen noget, der skaber utryghed. På vores klinik har vi visket tavlen helt ren og sammen gentænkt det hele ud fra arkitekturpsykologiske virkemidler”.

Miljøvenlig klinik

Hos Lindberg Tandlægeklinik er vi stolte af at være medlem af fællesskabet Miljøvenlig Klinik. Miljøvenlig Klinik sætter fokus på miljø og bæredygtighed i virksomheder og nærmere bestemt klinikker, der ønsker at prioritere miljøet i den daglige drift.

Hos Lindberg Tandlægeklinik har vi igangsat en række initiativer med fokus på netop miljø og bæredygtighed, så vores arbejdsplads kan være med til at gøre en forskel. Her kan du læse om vores miljøvenlige initiativer.

Vores miljøvenlige initiativer

Skal du have en tandlæge med speciale i tandlægeskræk?

Hos Lindberg Tandlægeklinik er vi specialister i tandlægeskræk, så uanset om du lider af det, eller du blot har brug for en ny tandlæge, er du sikker på at få en god oplevelse, så snart du træder ind ad vores dør. Book en tid online eller ring til os på tlf. 86 21 79 00.

Scroll to Top

AKUT BRUG FOR HJÆLP?

Har du brug for tandlægehjælp, så ring til os. Du kan også booke tid online.

Udenfor klinikkens åbningstid kontaktes tandlægevagten på.
23 62 02 01.