fbpx

Tandlæge i Veri Centret tæt på Lystrup og Skødstrup

Lindberg Tandlægeklinik ligger i den nordlige del af Aarhus: mere præcist Veri Centret i Risskov. Det er blot 10-15 minutters transporttid fra Lystrup og Skødstrup, og er derfor ikke kun et populært valg for dem, der bor i og leder efter en tandlæge i Risskov, men også for dem, der kommer fra nogle af de andre nordlige bydele.

Du behøver ikke vælge en tandlæge i Lystrup eller Skødstrup, selvom du bor der – den korte afstand til Risskov gør, at det er ingen sag at komme dertil, og fordi Lindberg Tandlægeklinik ligger i Veri Centret, er det også praktisk med parkering. Du har et væld af gratis parkeringspladser lige uden for døren, og samtidig kan du drage fordel af de shopping- og indkøbsmuligheder, du har overalt omkring dig, når du alligevel er i centret til din tandlægeaftale.

Mange behandlinger fra almindeligt tandeftersyn til kosmetiske behandlinger

Hos Lindberg Tandlægeklinik tilbyder vi både rutinemæssige og mere komplicerede behandlinger. Vores erfarne og kompetente personale og moderne, kvalitetsrige udstyr gør det muligt for os at tilbyde behandlinger fra almindelige tandeftersyn og tandblegninger til rodbehandlinger og kosmetiske behandlinger.

Om du skal have fjernet en visdomstand, påsat en krone, have implantater eller blot har brug for en almindelig tandrensning, får du den samme behandler hver gang, så du føler dig mere tilpas og får den bedst mulige oplevelse. På den måde er det nemt, hvis der skal tages særlige hensyn, og du og behandleren lærer hinanden bedre at kende, så du føler dig i gode hænder hver gang. Vi har et dygtigt hold af blandt andet tandlæger, klinikassistenter og tandplejere, som alle har fokus på at give dig en tryg behandling i høj kvalitet på alle parametre.

Smertefri behandling

Det nyeste udstyr

Miljøvenlig klinik

Gode priser og høj kvalitet

Vi synes, der skal være en god balance mellem pris og kvalitet. Vi har dygtige behandlere og medarbejdere, som møder dig med et smil hver gang, men det er ikke ensbetydende med høje priser. Vi er en af de billigste tandlægeklinikker i Aarhus-omegnen, og er du studerende, medlem af Sygeforsikringen Danmark, på kontanthjælp eller modtager helbredstillæg som folkepensionist, kan du også få yderligere tilskud til behandlingen. Du er desuden altid velkommen til at ringe til os og få et uforpligtende prisoverslag, hvis du er i tvivl om, hvad du skal give for en bestemt behandling.

Sådan finder du klinikken fra Lystrup og Skødstrup:

Når du bor i Lystrup eller Skødstrup, kommer du nemt til Lindberg Tandlægeklinik i Risskov. Du kan komme frem med offentlig transport og i bil – og begge dele tager både kort tid og er nemt.

I bil:

Du har kun omkring 15 minutters kørsel til Lindberg Tandlægeklinik, når du kommer fra Lystrup og Skødstrup. Du slipper desuden for at køre tværs gennem midtbyen og holde i kø i myldretrafikken – beliggenheden er derfor ideel i en hektisk hverdag, hvor et tandlæbesøg skal passe ind i resten af dagens planer.

Du finder nemt en gratis parkeringsplads lige ved klinikken, da Lindberg Tandlæge ligger i Veri Centret. Ud over den nemme parkering betyder beliggenheden i centret også, at du er tæt på både Vejlby Ringvej og Grenåvej, så det er nemt at komme til med bil. Det betyder samtidig, at du kan klare dagens indkøb, når du har været til tandlæge – nemt og praktisk, så du både sparer tid og penge på parkering.

I bus:

Kommer du fra Lystrup eller Skødstrup med bus frem for bil, har du lidt forskellige muligheder. Fra Skødstrup skal du tage bus 100 eller 120 med retning mod Aarhus C/Odder. Du står af ved stoppestedet Veri Center/Grenåvej, og så skal du gå det korte stykke til klinikken. Du kan også vælge at tage letbanen L1 til Vandtårnet og så bus 18 mod Lystrup til Frijsenborgvej/Vejlby Ringvej, hvor du er kun få minutter fra Veri Centret og tandlægeklinikken.

Fra Lystrup tager du enten bus 18 mod Moesgaard Museum til Frijsenborgvej/Vejlby Ringvej, hvor du står af få minutter fra klinikken, eller bus 16 mod Mårslet til Grenåvej/Vejlby Centervej, hvor du skal gå omkring 10 minutter til klinikken. Du kan også tage letbanen L2 mod Aarhus H og skifte ved Aarhus Universitet til bus 100 mod Hornslet og stå af ved Grenåvej/Vejlby Centervej.

Scroll to Top

AKUT BRUG FOR HJÆLP?

Har du brug for tandlægehjælp, så ring til os. Du kan også booke tid online.

Udenfor klinikkens åbningstid kontaktes tandlægevagten på.
23 62 02 01.