fbpx

Din tandlæge tæt på Egå og Skæring

Leder du efter en erfaren tandlægeklinik i nærheden af Egå eller Skæring, behøver du ikke lede længere. Lindberg Tandlægeklinik ligger i Risskov, og du kan komme hertil i løbet af et kvarter i bil eller med en direkte busforbindelse.

Vi har en del patienter fra både Egå og Skæring, som blandt andet har valgt Lindberg som deres tandlæge på grund af den praktiske placering i Veri Centret. Her er nem adgang med både bil og offentlig transport, ligesom du kan klare dine indkøb samme sted, før du tager hjem.

Lindberg Tandlægeklinik er blevet renoveret i 2019, så vi er en af Danmarks mest moderne tandlægeklinikker. Vi tilbyder en lang række forskellige behandlinger fra de rutinemæssige tandeftersyn og tandrensninger til rodbehandlinger, fjernelse af visdomstænder og påsætning af kroner.

En tandlægeklinik du kan stole på

Du kan trygt vælge vores klinik til både rutinemæssige tjek og de mere komplicerede sager. Vi har nemlig mange års erfaring, og al vores personale er både professionelt og kompetent. Derudover har tandlægeklinikken kun det bedste udstyr, for vi går nemlig ikke på kompromis med kvaliteten.

Ud over den høje kvalitet lægger vi også utrolig stor vægt på, at du føler dig godt tilpas og velkommen hos os. Vi møder dig derfor altid med et smil. Vi tror også på, at din oplevelse bliver bedst, hvis det er den samme person, der behandler dig hver gang. På den måde kan I lære hinanden at kende, og behandleren kan sørge for, at du føler dig i sikre hænder og ved samtidig, hvis der skal tages særlige hensyn.

Smertefri behandling

Det nyeste udstyr

Miljøvenlig klinik

En bred vifte af behandlinger

Uanset hvilken behandling du har brug for, kan vi hjælpe dig hos Lindberg Tandlægeklinik. Vi kan både sørge for regelmæssige tandeftersyn, hvor din mund tjekkes grundigt igennem og eventuelle problemer fanges i opløbet, og tandrensninger, hvor plak og tandsten fjernes.

Rodbehandlinger, fjernelse af visdomstænder og andre behandlinger er naturligvis også en del af vores ekspertiseområde. Vi har også masser af ekspertise inden for kosmetiske behandlinger som tandblegning og plastfyldninger.

Høj kvalitet er ikke lig med høje priser

Hos Lindberg Tandlægeklinik mener vi, at høj kvalitet sagtens kan opnås til billige priser. Vi er faktisk en af de billigste tandlæger i Aarhus og omegn, og hvis du er studerende, på kontanthjælp eller folkepensionist, som modtager helbredstillæg, kan du få yderligere tilskud. Det kan alle de af vores patienter, som er medlem af Sygeforsikringen Danmark, også. Hvis du er i tvivl om, hvad en behandling koster, er du også altid meget velkommen til at ringe og få en snak med os. Så får du et fast prisoverslag. På den måde kan du være tryg under hele forløbet. Alle prisoverslag er helt uforpligtende.

Find vej fra Skæring og Egå:

Du kan nemt komme til vores tandklinik både med bil og bus. Vi holder til i Risskov og den centrale placering gør, at patienter fra hele Aarhus og omegn nemt og hurtigt kan komme hen til os.

I bil:

Det tager kun 10 minutter at køre fra Egå til Lindberg Tandlægeklinik i Risskov og godt et kvarter fra Skæring, så transporten er ingen hindring for at vælge os i stedet for en tandlæge i Egå eller Skæring. Det kan være en god idé at have den lettilgængelige placering in mente, hvis du er i tvivl om, hvilken tandlæge du skal vælge, og hos Lindberg Tandlægeklinik bliver det næsten ikke nemmere.

Hos vores klinik i Risskov slipper du for at skulle ind til Aarhus, når du skal til tandlæge. Det sparer dig både for transporttid, trafikproblemer og dyre parkeringspladser – hvis du da overhovedet kan finde en. Vi har masser af gratis parkeringspladser lige uden før døren, og da vores klinik ligger i Veri Centret, kan du ordne indkøbene i samme ombæring.

I bus:

Kommer du med bussen, er det også ganske nemt. Fra Egå kan du nemlig tage bus 100, 120, 121, 122 og 123 med retning ind mod Aarhus midtby og stå af ved stoppestedet Veri Center/Grenåvej. Derfra tager det kun ca. 5 minutter at gå hen til tandlægeklinikken.

Fra Skæring kan du tage bus 100 og 123 med retning mod Aarhus C/Odder og stå af ved stoppestedet Veri Center/Grenåvej. Du kan også tage bus 17 med retning mod Solbjerg og stå af ved stoppestedet Asylvej/Grenåvej. Begge steder er der kun 5-10 minutters gang til tandlægeklinikken.

Scroll to Top

AKUT BRUG FOR HJÆLP?

Har du brug for tandlægehjælp, så ring til os. Du kan også booke tid online.

Udenfor klinikkens åbningstid kontaktes tandlægevagten på.
23 62 02 01.