fbpx

Sunde tænder hele livet

Vil du gerne booke tid til en undersøgelse, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os

Vi glæder os til at give dig vores bedste behandling

Ring 86 21 79 00

… eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt

Hold dit tandkød sundt

Bløder dit tandkød, når du børster tænder? Så er du ikke alene. Op mod 85 % af alle voksne oplever, at deres tandkød er ømt og bløder, når de bruger tandstikkere eller tandtråd. Det betyder desværre ikke, at det er normalt.

Vi kan lige så godt sige det, som det er: Sundt tandkød bløder ikke.

Hvorfor bløder tandkødet?

Blødninger i tandkødet er typisk tegn på tandkødsbetændelse. Det kan udvikle sig til paradentose, som er en betændelsestilstand, der angriber knoglen, som tænderne sidder fast i. Derfor er der mange gode grunde til at få bugt med din tandkødsbetændelse.

Hvad skal du gøre

Og hvordan får man så bugt med det blødende tandkød. Jo, du skal selvfølgelig huske den daglige tandbørstning og tandtråden. En tandbørste kan ikke fjerne bakterier imellem tænderne. Kun tandtråd og/eller tandstikkere kan få fat i bakterierne der. Derudover er det vigtigt, at du regelmæssigt besøger din tandplejer, som kan hjælpe dig med at fjerne tandsten og bakterier, som du ikke selv kan få bugt med.

Hos Lindberg Tandlægeklinik har vi heldigvis nogle rigtig dygtige tandplejere, og de er åbne for nye patienter. De kan også vejlede dig i, om din tandbørste fx er for hård eller for blød og om du børster på den bedste måde. 

Kontakt os i dag og få styr på dit tandkød.

Tandlægeklinik i Risskov, Aarhus

Høj kvalitet til fair priser i Risskov

Lindberg Tandlægeklinik er din erfarne og imødekommende tandlæge i Risskov, som gør en dyd ud af at levere tandlægearbejde af meget høj kvalitet. Vi benytter udelukkende danske teknikere og har altid det nyeste og bedste udstyr, så vi sikrer den bedste behandling for vores patienter.

Sparring mellem tandlæge og klinikassistent hos Lindberg Tandlægeklinik i Risskov v. Aarhus
Scroll to Top

AKUT BRUG FOR HJÆLP?

Har du brug for tandlægehjælp, så ring til os. Du kan også booke tid online.

Udenfor klinikkens åbningstid kontaktes tandlægevagten på.
23 62 02 01.