Vores Historie

Hvem er Lindberg Tandlægeklinik?

Lindberg Tandlægeklinik holder til i Risskov, Aarhus og er en af landets mest moderne tandlægeklinikker. Klinikken ejes af Jacob og Anita Lindberg. I 2017 overtog parret to tandlægeklinikker i Veri Center i Risskov, og i løbet af 2019 blev de to klinikker slået sammen og gennemrenoveret. Resultatet er en topmoderne tandlægeklinik, hvor fokus er på at give patienterne en rolig og god oplevelse hos tandlægen samt at sikre medarbejderne medbestemmelse og høj arbejdsglæde i hverdagen.

En behagelig oplevelse

Tanken om at gøre tandlægebesøget til en behagelig oplevelse stammer fra både Jacob og Anitas barndom. Ligesom mange andre danskere led de nemlig begge af tandlægeskræk som børn. De var dog overbeviste om, at de kunne ændre på dette og gøre deres patienter fri for frygt.

Med dette formål i tankerne har de gjort sig mange overvejelser om renoveringen af deres tandlægeklinik både i forhold til indretning, udstyr og atmosfære. 

Tandlægeklinikkens reception minder næsten om en wellness-klinik med blomster, rolig musik, indirekte belysning og flotte naturbilleder. Der er altså intet sterilt og stereotypisk over klinikkens indretning. Indretningen er desuden gennemtænkt til mindste detalje – selv inde i klinikrummene. Disse er nemlig helt ens, sådan at behandlerne kan finde rundt uden problemer, uanset hvilket klinikrum de er inde i. Der er de helt samme ting i skufferne i alle rum og samme system med farvekoder for at gøre det nemt for behandlerne. Målet er, at det ikke er nødvendigt at forlade lokalet for at hente instrumenter eller andet under behandlingen. Når alle nødvendige instrumenter er lettilgængelige for behandleren, giver det en ro, som også kan føles af patienten. Der skabes nemlig hurtigt en usikkerhed hos patienten, hvis behandleren pludselig skal ud af lokalet.  

Renoveringen har også medført, at klinikken nu er en af Danmarks mest moderne tandlægeklinikker med udstyr i høj kvalitet. Det er dog ikke kun udstyret, der er af høj kvalitet, men også personalet. Alle behandlere er dygtige og erfarne – de er blandt andet i stand til at bedøve patienterne helt smertefrit og kan udføre en bred vifte af forskellige behandlinger. 

Den beroligende og velkommende atmosfære skabes blandt andet ved rolige musik og duften af friske blomster, som er i alle lokaler. Derudover er det vigtigt for Anita og Jacob, at patienterne mødes med et smil, når de træder ind i klinikken. Den gode atmosfære skal også sikres gennem medarbejdere med høj arbejdsglæde. 

Glade medarbejdere giver glade patienter

Lindberg Tandlægeklinik er sikker på, at glade medarbejdere vil medføre glade patienter. En glad medarbejder vil nemlig i endnu højere grad være velkommende og åben i omgangen med patienterne og gøre lidt ekstra for at sikre et godt tandlægebesøg. Og det kan patienterne sagtens mærke! 

Høj arbejdsglæde starter hos ledelsen – det er Jacob og Anita godt klar over. Derfor forsøger de med deres ledelsesstil at give medarbejderne medbestemmelse og at rose dem, når de gør noget godt. Uden medarbejdere ville der ikke være en tandlægeklinik, og derfor er det vigtigt for Jacob og Anita at sikre sig, at personalet har det godt.

Tag en snak med tandlægen

For at sikre en god oplevelse i tandlægestolen vil behandlerne hos Lindberg Tandklinik altid gerne tage en snak med dig inden behandlingen – især hvis der skal tages særlige hensyn til for eksempel tandlægeskræk eller andet. Og for at undgå at du skal gentage sig selv, vil du altid møde de samme to behandlere hos Lindberg Tandklinik. På den måde kan du og tandlægerne lære hinanden at kende og derved sikre den bedste behandling. Det giver en tryghed for begge parter, og man kan være sikker på at kende til særlige hensyn. 

De mange tanker bag renoveringen samt det særlige fokus på arbejdsglæde og patienternes tryghed er en god ting, og når der kommer nye patienter til Lindberg Tandklinik, siger de ofte, at de har fået anbefalet klinikken fra deres venner og bekendte. Så kom til Lindberg Tandklinik og bliv glad for din tandlæge!

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.